Twee Redenen Waarom NFTs Geschikt Zijn Voor Fotografen

#NFT #Fotograaf #Print

Writing by:
Khalid Mouhaddab
Date:
July 7, 2022
Als 2021 het jaar was waarin NFT's de mainstream bereikten, dan zal 2022 een jaar zijn van verdere verkenning - vooral in de fotografie. NFT's worden steeds populairder als medium voor kunst en expressie. Zelfs traditionele kunstenaars beginnen te experimenteren met NFT's; zo staat de beroemde fotografe Cindy Sherman er nu om bekend NFT's in haar werk te verwerken. Nu de technologie beschikbaar is, denken wij dat het tijd is voor fotografen om ook te experimenteren met hoe zij NFT's kunnen gebruiken om hun eigen werk te verbeteren.
In de kunstwereld kunnen we niet-fungibele tokens zien als certificaten van echtheid voor digitale bestanden zoals foto's, 3D-beelden, video's en meer. Terwijl de meeste JPEGs nog steeds eindeloos kunnen worden gekopieerd, biedt blockchain-technologie een manier om verifieerbaar eigendom toe te kennen aan digitale kunst. Hier zijn enkele manieren waarop fotografen NFT's kunnen gebruiken.
1. Nieuwe bron van inkomsten
NFT's zijn in wezen tokens die een stuk content vertegenwoordigen. Als iemand een NFT koopt, koopt hij een token dat de inhoud zelf vertegenwoordigt. Als ze besluiten om het token door te verkopen, ontvangt de kunstenaar automatisch een percentage van die verkoop. Tegenwoordig gebruiken veel fotografen zowel virtuele als fysieke media. De schoonheid van NFT's ligt in hun vermogen om schaarste te creëren en verifieerbaar eigendom te bieden. Fotografen kunnen NFT's maken als one-of-a-kind NFT's of meerdere edities van een enkele foto verkopen.
2. Community Building
NFT's zijn ideaal voor kunstenaars die een gemeenschap rond hun werk willen opbouwen. Door gelimiteerde oplages van hun kunstwerken te maken, kunnen kunstenaars verzamelaars de kans geven om een deel van hun verhaal te bezitten en een boeiende relatie met hun fans op te bouwen.
Je vraagt je misschien nog steeds af, waarom zou iemand een NFT willen als ze gewoon de fysieke print kunnen kopen? Wel, bij Maestro Gallery kan je binnenkort beide aanbieden! Als u op zoek bent naar de voordelen van het uitgeven van NFT's en een echt kunstwerk, dan is onze NFT Marktplaats en NFT Printing service de juiste keuze voor je. Via ons platform kunnen verzamelaars hun digitale kunstwerk aan de muur hangen en het laten zien aan familie en vrienden.

Maestro Gallery is de place to be als je een kunstenaar bent. Wij bieden kunstenaars een eenvoudige manier om hun kunst te verkopen, royalty's te verdienen en een stabiele bron van inkomsten te genereren. Daarnaast zijn we ook toegewijd aan het inspireren van artistieke groei door het tentoonstellen van werk van zowel opkomende als bekende kunstenaars.

Meld je nu aan!
Of je nu net begint of op zoek bent naar een nieuw carrière pad, wij zijn er om je te helpen! 

Laat je email achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Wij hebben je inzending ontvangen en zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.