RETOUREN EN TERUGBETALING

Wat is ons retour beleid?

Onze Limited Edition Fotografie, Privé Collectie, Schilderijen en Sculpturen worden geleverd met een 14 dagen terugbetalingsregeling als u niet volledig tevreden bent.

* BELANGRIJK *Onze Fotografie Kunstmarkt werken zijn uitgesloten van het retourbeleid. Een retourbeleid op grond van artikel 6:230o BW (herroepings- en teruggaverecht) is uitgesloten, omdat de werken volgens uw eigen individuele specificaties worden vervaardigd en gepersonaliseerd zijn (artikel 6:230p BW). Onze Fotografie Kunst is made-to-order (MTO), oftewel op maat gemaakt, wat betekent dat elke afdruk uniek is en afgestemd op uw specificaties. MTO beperkt milieu verspilling tot een minimum door producten te vervaardigen op basis van aangepaste bestellingen in de opgegeven hoeveelheden. Wij zijn trots op ons vermogen om producten te produceren op een manier die verspilling minimaliseert.

Terugbetalingen voor onze Limited Edition Fotografie, Privé Collectie, Schilderijen en Sculpturen kunnen alleen worden verwerkt voor kunstwerken die in perfecte staat worden geretourneerd. Het artikel moet in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, dat wil zeggen ongedragen of ongebruikt, in de originele verpakking inclusief al het beschermende materiaal, en met alle bijbehorende documentatie, zoals de kassabon of het aankoopbewijs, het certificaat van echtheid en alle andere items in het pakket of de doos.

In het onwaarschijnlijke geval dat u niet tevreden zou zijn met uw product, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar: info@maestro-gallery.com met:  
- Uw naam
- Een korte uitleg
- Uw ordernummer
- Minstens twee duidelijke foto's van de verpakking of doos

Als u deze zaken vermeldt, kunnen wij de zaak snel oplossen. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat ons team contact met u opneemt. We zullen graag zorgen voor een terugbetaling, reparatie of vervanging indien nodig. Bovendien komt u niet in aanmerking voor een claim als u al voor uw aankoop op de hoogte was van de reden van uw claim.Op uw verzoek regelen wij een deur-tot-deur afhaling voor alle retourzendingen, die rechtstreeks met u zal worden gecoördineerd. Wij zullen een volgnummer verstrekken. Als u uw eigen koerier boekt, wordt uw bestelling niet gevolgd door ons systeem, wat kan betekenen dat u niet in aanmerking komt voor een terugbetaling. Wij behandelen je retourzending nadat we het kunstwerk in goede staat hebben ontvangen. Teruggestuurde artikelen worden binnen 14 dagen na aankomst in ons magazijn terugbetaald. Alle terugbetalingen worden gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode en het kan tot 10 dagen duren voordat ze op uw rekening verschijnen. 

De kosten van het kunstwerk zullen aan u worden terugbetaald, minus administratiekosten. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de lengte, breedte en het gewicht van het kunstwerk en de locatie vanwaar het kunstwerk geretourneerd wordt. 

Er worden geen BTW of invoerrechten terugbetaald door Maestro Gallery. In sommige situaties kunt u in aanmerking komen om deze kosten terug te vorderen van uw lokale belastingdienst. Wij kunnen geen omruiling of terugbetalingen doen als gevolg van schade veroorzaakt door behandeling, opslag of behandeling door de klant.In het onwaarschijnlijke geval dat het materiaal dat nodig is voor de productie van uw bestelling niet beschikbaar is, zullen wij onmiddellijk contact met u opnemen en, indien mogelijk, een geschatte leveringsdatum geven of alternatieve productopties voorstellen.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Ja. Voor onze personaliseerbare fotografische kunstwerken kunt u uw bestelling tot 1 uur na het plaatsen van een bestelling annuleren. Om uw personaliseerbare fotografie kunstwerk te annuleren, dient u gebruik te maken van onze chatbot of ons rechtstreeks te bellen op (+31) 020__________. Annuleringen voor personaliseerbare fotografie kunstwerken per e-mail worden helaas niet geaccepteerd. Na de tijdslimiet van 2 uur gaat uw bestelling het productieproces in, daarom is het helaas niet mogelijk om na die tijd nog te annuleren.

Houdt u er rekening mee dat het gehele verschuldigde bedrag voor de bestelling automatisch vooraf wordt afgeschreven bij het indienen van de bestelling. Na annulering van een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per email.

Voor producten uit onze Private Collection, Limited Edition fotografie kunstwerken, schilderijen en sculpturen, kunt u binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling annuleren via de chatbot, e-mail (info@maestro-gallery.com) of bel ons direct op (+31) 020__________. Na deze periode kunnen eventuele verzoeken niet meer worden ingewilligd omdat het kunstwerk dan al naar onze Premium bezorgdienst is verzonden en klaar is voor verzending.

wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd aankomt?

Gelieve uw levering te controleren in aanwezigheid van de bezorger. Als u beschadigingen aantreft, dient u de levering te weigeren. Neem dan meteen contact op met onze klantenservice, zodat zij direct een vervangend artikel kunnen laten maken. Voor een snelle afhandeling is het handig om foto's die de schade documenteren naar onze klantenservice te emailen. Als u de bestelling al heeft geaccepteerd voordat u de schade(s) heeft opgemerkt, neem dan meteen contact op met onze klantenservice. Bewaar de originele verpakking voor het geval de goederen moeten worden teruggezonden. Je kunt onze klantenservice bereiken via de chatbot, email (info@maestro-gallery.com) of bel ons direct op (+31)020__________.

Wat houdt de Maestro Gallery Tevredenheidsgarantie in?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom vragen wij u, als iets niet aan uw verwachtingen voldoet, dit zo snel mogelijk aan ons te melden. We zullen samen een oplossing zoeken voor uw problemen, of dat nu betekent dat we de goederen opnieuw maken of dat we u compenseren. Wij streven ernaar regelmatig verbeteringen aan te brengen in antwoord op uw input om uw tevredenheid in de toekomst te behouden. Om contact met ons op te nemen, stuurt u ons na ontvangst van de goederen een e-mail naar info@maestro-gallery.com. In de onderwerpregel van uw email, typt u "Tevredenheidsgarantie" en vermeldt u wat er mis is, evenals uw ordernummer. We hebben ten minste twee duidelijke foto's nodig die het probleem documenteren, zodat we een nauwkeurige beoordeling kunnen maken. We zullen uw zaak bekijken in samenwerking met ons Quality Assurance team om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven voldoen aan onze hoge normen. Daarna zal onze klantenservice zo snel mogelijk contact met u opnemen om een oplossing te vinden.

Bijgewerkt op 15 augustus, 2022