Het verfraaien van je muren kan lastig zijn, vooral omdat er zo veel opties zijn. Gelukkig zijn wij er om je te helpen! We nemen een aantal eenvoudige stappen met je door om de perfecte look voor je ruimte te vinden.

Kleur

Het eerste waar je aan moet denken is hoe de kleuren van het kunstwerk zal passen bij de kleuren van de inrichting van je huis. De kleuren die je kiest moeten met elkaar in evenwicht zijn om een gevoel van harmonie in de kamer te creëren, want als dat niet het geval is, zul je eindigen met een opvallend stuk dat met al het andere botst!

Verlichting

Een andere overweging bij het kiezen van kunst is hoeveel natuurlijk licht erop valt. Als er veel natuurlijk licht in de kamer valt, adviseren wij om iets kiezen dat er in verschillende lichtomstandigheden goed uitziet. Als er daarentegen veel kunstlicht is, kun je kiezen voor iets dat meer gedurfd of levendig is.

Harmonie

Harmonie gaat over het creëren van een omgeving die evenwichtig en harmonieus is. Het gaat om het creëren van kamers die zo georganiseerd zijn dat alles zijn plaats heeft, maar toch aanvoelt als een natuurlijk onderdeel van de kamer en niet slechts een bijzaak. Wanneer je deze harmonie in je hele huis hebt, dan kun je weer echt van het leven gaan genieten. Je huis zal rustiger aanvoelen, wat stress zal helpen verminderen en de algemene gezondheid zal verbeteren.

De kwaliteit van de afdruk

Als je een foto afdruk voor je muur kiest, wil je er zeker van zijn dat hij er perfect uitziet. Het eerste waar je aan moet denken is de kwaliteit van de foto zelf.Als de afbeelding wazig of korrelig is, zullen zelfs de meest hoogwaardige materialen er niet voor zorgen dat de afbeelding er beter uitziet. De tweede factor is de kwaliteit van de afdruk.

Wij bieden om die reden dan ook alleen foto’s aan van een zeer hoge resolutie. Daarnaast gebruiken we ook alleen de beste materialen en printers om ervoor te zorgen dat elke afdruk die wij leveren er zo perfect mogelijk uitziet. En met onze ruime keuze aan formaten en stijlen, vind je zeker iets dat perfect is voor jou ruimte!