BESTELLINGEN EN VERZENDING

Op deze pagina vindt u informatie over bestellingen en verzending. Over het algemeen verzenden wij alle bestellingen binnen 6 werkdagen en maximaal 4 weken na ontvangst van uw bestelling, met uitzondering van feestdagen. Onze fulfilment partner kan contact met u opnemen via uw telefoon en e-mail om een levertijd af te spreken die voor u het beste uitkomt. Onze klantenservice helpt u graag verder als u vragen hebt.

Verzenden jullie ook internationaal?

Ja. Wij bieden verzending naar de meeste internationale bestemmingen. Houd er echter rekening mee dat er importbelastingen kunnen worden geheven op basis van het land waar u woont en dat deze niet door ons kunnen worden vooruitbetaald. Uw bestelling zal worden vastgehouden en verzonden zodra de betaling van alle relevante kosten is ontvangen door ons. Bovendien kunnen wij geen korting of terugbetaling voor deze kosten aanbieden, aangezien het om overheidskosten gaat.

Is de getoonde prijs inclusief BTW?

Ja, de getoonde prijs is inclusief BTW.

Moet ik invoerrechten en belastingen betalen aan de douane van mijn land?

De douane van uw land kan u belastingen en heffingen aanrekenen voor het importeren van het kunstwerk. Het exacte bedrag van de heffing zal afhangen van het type kunstwerken de douanewetgeving van uw land. Wij stellen altijd de juiste documentatie voor elke bestelling op, zodat de juiste rechten worden toegepast. Bij verzending naar EU-adressen berekenen we BTW tegen het lokale tarief.

Hoe geeft u goederen aan voor internationale bestellingen?

U kunt worden belast met belastingen en heffingen door de douaneautoriteiten van uw land voor het importeren van het kunstwerk. Het exacte bedrag van de rechten zal afhangen van het type kunstwerk en de douanewetgeving van uw land. Wij stellen altijd de juiste documentatie voor elke bestelling op, zodat de juiste rechten worden toegepast. Bij verzending naar EU-adressen berekenen we BTW tegen het lokale tarief. Het BTW-bedrag kan tijdens het afrekenen worden afgelezen en wordt bij het totaalbedrag opgeteld.

Uw bestelling wordt verzonden naar de Verenigde Staten. Moet u het CBP Formulier 5106 invullen?

Ja. Inwoners van de Verenigde Staten moeten alleen een CBP Formulier 5106 invullen bij hun eerste aankoop bij Maestro Gallery. Als je eenmaal het Maestro Gallery bestel formulier hebt ingevuld voor een bestelling die naar de VS wordt verzonden, hoef je het niet opnieuw in te vullen.

Wat is CBP Formulier 5106?

Om goederen met een waarde van meer dan $2500 in de Verenigde Staten te importeren, moet de US Customs and Border Protection ze formeel registreren en er een geregistreerde importeur aan toewijzen - jij als koper. Hiervoor hebt u het CBP-formulier 5106 nodig. Nadat u dit formulier hebt ingevuld, wordt u aangewezen als"importer of record", wat betekent dat de volgende keer dat u dit doet, de procedure aanzienlijk sneller zal verlopen. Dit proces is tussen de importeur en US Customs & Border Protection, en Maestro Gallery heeft er geen controle over. We zullen echter zo goed mogelijk proberen u door dit proces te loodsen en te helpen. Zodra U een bestelling plaatst naar de Verenigde Staten, zullen wij U een email sturen met meer informatie over het invullen van dit formulier. Zoals altijd kunt u voor vragen contact met ons opnemen via info@maestro-gallery.com.

Waar verzenden jullie vandaan?

Maestro Gallery verzend haar werken vanuit Amsterdam en Duitsland en kan documenten voor douane-inklaring bijvoegen die haar identificeren als een exporteur of importeur.

Hoe lang duurt het verzenden?

De meeste bestellingen worden binnen 6 werkdagen en maximaal 4 weken verzonden.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Wij verzenden uw kunstwerk in een op maat gemaakte, veilige kunstverpakking en maken daarbij gebruik van onze gecertificeerde verzendpartners. Tenzij anders overeengekomen, wordt de bestelling na productie op uw verzendadres afgeleverd. Uw kunstwerk wordt zorgvuldig verpakt en verzonden met zowel tracking als verzekering. Wij voegen uw verzendetiketten en eventuele noodzakelijke douanedocumenten bij, evenals uw Certificaat van Echtheid (indien van toepassing), ondertekend door de kunstenaar. Zorg ervoor dat u extra voorzorgsmaatregelen neemt bij het openen van de verpakking en het uitpakken van uw kunstwerk.

Wat zijn de leveringsopties?

Wij bieden alleen onze gestandaardiseerde Premium verzending. Dit omvat een volgnummer waarmee u de status van uw bestelling op elk moment kunt controleren. Wij e-mailen u een link waarmee u uw bestelling bij elke stap kunt volgen. Opgaven van leverdata zijn niet bindend, tenzij, in uitzonderlijke gevallen, de leverdatum specifiek als bindend is bevestigd. Voor print fotografie is het helaas niet mogelijk om exacte leveringsdata af te spreken, aangezien de kunstwerken niet in eenmagazijn liggen te wachten op afhaling, maar in plaats daarvan worden geproduceerd volgens uw individuele specificaties nadat uw bestelling is geplaatst.

Kan ik kiezen welke bezorgdienst mijn bestelling komt bezorgen?

Nee. Helaas kunnen wij u niet de keuze van een bezorgdienst aanbieden. De beslissing welke van onze partners de opdracht krijgt om voor u te leveren wordt automatisch gemaakt, afhankelijk van afmetingen, gewicht en regio van bestemming.

Welke bezorgdiensten gebruiken jullie?

Onze gestandaardiseerde Premium verzendservice omvat FedEx DHL en TNT, evenals zorgvuldig geselecteerde koeriersdiensten voor kunst.

Kan ik een ander afleveradres gebruiken?

Ja. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u een verzendadres opgeven dat afwijkt van uw factuuradres. Het verzendadres mag in een ander land zijn, zolang we maar in dat land leveren. De verzendkosten zullen dan worden aangepast aan de beoogde bestemming.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren bij jullie op locatie?

Ja, u kunt uw kunstwerk naar onze locatie verzenden, en wij maken het graag gereed om opgehaald te worden.

Is de getoonde prijs inclusief BTW? Hoeveel kost de verzending?

Verzendkosten variëren afhankelijk van de grootte, het gewicht en de locatie. Onze afrekenprocedure berekent de juiste verzendkosten voor u. Alle bestellingen worden verzonden met behulp van onze gestandaardiseerde Premium verzending met premium vervoerders.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Wij sturen u automatisch email updates over de status van uw bestelling. Dit gebeurt wanneer uw bestelling is ontvangen en wanneer deze is verzonden. In de verzendbevestiging vindt u het pakketnummer en een tracking link waarmee u de levering kunt volgen.

Is mijn bestelling verzekerd terwijl hij bij mij wordt afgeleverd?

Ja. Alle bestellingen zijn verzekerd terwijl ze worden vervoerd.

Bijgewerkt op 15 augustus, 2022