PRIVACYBELEID

Het is belangrijk voor ons dat uw privacy wordt beschermd, en dat u zich zorgen maakt over hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt.

De privacy van iedereen die onze website, maestro-gallery.com, bezoekt wordt gerespecteerd en gewaardeerd, en wij verzamelen en gebruiken alleen persoonlijke gegevens zoals beschreven in dit Privacybeleid. Wij zullen alleen persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken zoals toegestaan door de wet.

Zorg ervoor dat u dit Privacybeleid zorgvuldig leest en begrijpt wat het betekent.Uw gebruik van onze site valt onder dit Privacybeleid. Op onze site kunnen links naar andere websites staan. Wij hebben geen controle over hoe uw persoonsgegevens worden verzameld, opgeslagen of gebruikt door andere websites, dus wij adviseren u om het privacybeleid van andere websites te lezen voordat u persoonsgegevens aan hen verstrekt.

Persoonsgegevens

Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-verordening 2016/679) (de "GDPR") en de Data Protection Act 2018 (samen "de Data Protection Legislation") definiëren persoonsgegevens als "alle informatie die kan worden gebruikt om een levend individu te identificeren, hetzij direct of indirect, met name als het individu kan worden geïdentificeerd door te verwijzen naar een identificator".

De term "persoonsgegevens" verwijst naar elk stukje informatie over u dat kan worden gebruikt om u te identificeren. Persoonsgegevens omvatten voor de hand liggende informatie zoals uw naam en contactgegevens, maar ook minder voor de hand liggende informatie zoals identificatienummers, elektronische locatiegegevens en andere online-identificatiemiddelen.

Uw rechten

In overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming hebt u recht op de volgende rechten, die wij zullen trachten te beschermen:
- U heeft het recht om informatie op te vragen over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens.
- U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt over deze Privacyverklaring of als u meer wilt weten door een e-mail te sturen naar info@maestro-gallery.com.
- U hebt het recht op toegang tot de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
- U hebt het recht om te verzoeken dat uw persoonsgegevens die wij in ons bezit hebben, worden gecorrigeerd indien deze onnauwkeurig of onvolledig zijn.
- U hebt het recht om te worden vergeten, wat betekent dat alle gegevens die wij over u bewaren, kunnen worden gewist of anderszins verwijderd.
- U hebt het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.
- U hebt het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor een bepaald doel.
- U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Wanneer wij ons baseren op uw toestemming als basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u die toestemming te allen tijde intrekken.
- U hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Indien u ons rechtstreeks persoonsgegevens hebt verstrekt, wij deze met uw toestemming of voor de uitvoering van een overeenkomst gebruiken, en deze gegevens automatisch worden verwerkt, hebt u het recht om ons om een kopie van deze gegevens te vragen, zodat u deze bij een andere dienst of onderneming opnieuw kunt gebruiken.
- Rechten in verband met geautomatiseerde besluitvorming en profilering. De gegevens die wij van u verzamelen, worden niet op deze manier gebruikt. Als u vragen hebt over ons gebruik van uw persoonsgegevens of als u uw hierboven beschreven rechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via info@maestro-gallery.com.

Uw persoonlijke informatie moet nauwkeurig en up-to-date worden gehouden. Wij verzoeken u ons op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in de persoonlijke informatie die wij over u hebben.

U hebt het recht om een klacht in te dienen. Neem contact met ons op via info@maestro-gallery.com , aangezien wij graag de gelegenheid krijgen om eventuele problemen aan te pakken.

De persoonlijke gegevens die wij verzamelen

Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens van u, tenzij u akkoord gaat met het volgende:
- Onze site verzamelt bepaalde niet-persoonlijke gegevens over uw computer of apparaat, zoals uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt, en het type of de versie van uw besturingssysteem, evenals uw beeldschermresolutie.
- Wij kunnen uw naam, e-mailadres, en alle andere informatie die u ons wilt verstrekken verzamelen als u ons een e-mail stuurt. Wij zijn de verantwoordelijke voor de verwerking van deze persoonsgegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De wettelijke basis voor het gebruik van dergelijke informatie onder de Gegevensbeschermingswetgeving is artikel 6(1)(f) van de GDPR, die ons toestaat persoonlijke gegevens te verwerken wanneer dit essentieel is voor onze legitieme belangen, in dit voorbeeld, de correcte werking en het functioneren van onze site.

Gebruik van persoonlijke gegevens

Overal waar wij persoonsgegevens verzamelen, zullen deze worden verwerkt en veilig opgeslagen voor niet langer dan nodig is gezien de reden(en) waarvoor ze in de eerste plaats zijn verkregen. Wij zullen altijd onze verplichtingen nakomen en uw rechten beschermen volgens de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Zoals hierboven vermeld, verzamelen wij in het algemeen geen persoonsgegevens rechtstreeks van u, maar als u contact met ons opneemt en wij uw persoonsgegevens uit uw e-mail verkrijgen, kunnen wij deze gebruiken om uw e-mail te beantwoorden. De andere technische gegevens waarnaar hierboven wordt verwezen, zijn noodzakelijk voor de technische werking van onze site en zullen normaal gezien op geen enkele manier worden gebruikt om u persoonlijk te identificeren.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken om andere redenen dan opslag op een e-mail- en/of webhostingserver.

Opslag van persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte (de "EER"). De EER bestaat uit alle lidstaten van de EU, alsmede Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Dit houdt in dat uw persoonsgegevens goed worden beschermd volgens de wetgeving inzake gegevensbescherming, de GDPR, en/of vergelijkbare wettelijke vereisten.

Delen van persoonlijke gegevens
Wij zullen uw persoonlijke gegevens om geen enkele reden doorgeven aan andere partijen, met de hieronder vermelde uitzonderingen.
- Uw persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen aan een derde partij als wij delen van ons bedrijf of activa verkopen, overdragen of consolideren. Elke nieuwe eigenaar van ons bedrijf kan uw persoonlijke gegevens blijven gebruiken op dezelfde manier als wij dat hebben gedaan, zoals uiteengezet in dit Privacybeleid.
- Wij kunnen wettelijk verplicht zijn om bepaalde persoonsgegevens, waaronder de uwe, in bepaalde situaties openbaar te maken indien wij verwikkeld zijn in een gerechtelijke procedure of voldoen aan wettelijke verplichtingen, een gerechtelijk bevel of de aanwijzingen van een overheidsinstantie.

Overdracht van gegevens

Maestro Gallery bewaart gegevens over het algemeen binnen de Europese Unie. Niettemin stuurt Maestro Gallery bepaalde persoonsgegevens door naar derde landen, bijvoorbeeld wanneer sommige van onze dienstverleners buiten de Europese Unie zijn gevestigd ("Derde Landen"). Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld worden doorgegeven aan Derde Landen waarvoor de Europese Commissie geen besluit "passende bescherming" heeft uitgevaardigd. In dat geval zal Maestro Gallery ervoor zorgen dat de overdracht wordt uitgevoerd in overeenstemming met de relevante regelgeving en dat het privéleven en de basisrechten van de betrokken personen op passende wijze worden beschermd (met name via de standaard contractuele clausules van de Europese Commissie).

Contact met ons opnemen

Gebruik de contactinformatie op de contactpagina om contact met ons op te nemen over alles wat te maken heeft met uw persoonsgegevens en gegevensbescherming, inclusief het indienen van een verzoek om toegang.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om deze Privacyverklaring te allen tijde te wijzigen. Dit kan noodzakelijk zijn indien de wetgeving wijzigt of indien wij onze bedrijfspraktijken wijzigen op een manier die een invloed heeft op de bescherming van persoonsgegevens.

Alle wijzigingen zullen onmiddellijk op onze site worden geplaatst, en u wordt geacht de voorwaarden van het Privacybeleid te hebben aanvaard bij uw eerste gebruik van onze site na de wijzigingen. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven.

Bijgewerkt op 15 augustus, 2022